Nyhedsbrev nr. 11

Nyhedsbrev nr.11 med update fra DUFA

Kære alle.

Hermed det første nyhedsbrev i år. Vi har ikke glemt jer. DUFA har ikke ligget på den lade side, selvom det både har været jul, nytår, påske og pinse og Covid-19 er her stadig og forstyrrer os i vores arbejde. Men nu skal I have en update på, hvad der rører sig i vores forening, både af nye projekter, nyhedsbreve ol.

1. Nyt projekt. Peters, vores formand har fået bevilget 500.000 kr. fra CISU til et nyt 2årigt projekt i ’vores’ område i Nord Uganda: Data-Driven Initiative for Organic Soyabean Farmers in Oyam and Kwania Districts in Uganda.

Den digitale verden er for alvor kommet til Afrika og kan nu hjælpe mange af farmerne. I vil komme til at høre mere om det. Peters har lovet, at der vil komme et nyhedsbrev om projektet.

2. Der er en ansøgning på vej til CISU vedr. flere radioudsendelser i PHCS. Farmerne var så glade for de udsendelser, der havde været i æteren. Vi havde ikke ansøgt om nok midler, så denne ansøgning på 100.000 kr. skal ses som en tillægsbevilling til denne form for oplysning/undervisning.

3. Karen Ingrid har i februar været på monitoreringsbesøg i PHCS i Aduku. Nyhedsbrevet er skrevet og er på vej. Glæd jer. Det er måske lidt langt, men meget oplysende og fyldt med gode billeder. Nu er der snart kun et år tilbage af det 3 årige projekt.

4. Prisca, som er ansat i PHCS har skrevet et nyhedsbrev om hendes arbejde, som den landbrugskyndige i PHCS. Brevet er skrevet og snart på vej. Glæd jer. Det er ikke så langt, men derimod fyldt med foto.

5. Women Development Center i Gulu har igen samlet penge ind til centrets arbejde gennem julekoncert og aktiviteter i Kingos Kirke. Sidste år blev det til godt 27.000 kr., som ubeskåret er sendt derned. Også her er der et nyhedsbrev på vej. Spændende læsning og krydret med gode billeder.

6. Både bestyrelse og arbejdsgrupper har holdt jævnlige møder, men denne gang har vi også pga. Covid-19 holdt møder over skype. Det er ikke noget, som vi vil indføre som fast rutine.

7. Et hjertesuk. Vores ansøgninger til CISU er betinget af en medlemsskare på 50. Sidste år nåede vi det lige ’med hiv og sving’. Indtil nu har 7 medlemmer betalt for i år og hvis vores arbejde skal fortsætte mangler nogle flere indbetalinger.

Merkur Andelskasse: 8401 1042987

MobilePay: 51232

Med venlig hilsen fra informationsgruppen.